Δίπλα στους πολίτες σε Ροϊτικα και Μιντιλόγλι

Συνεχίσαμε και το Σάββατο 8/4/2023 την προσπάθεια της συνεχούς και αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες του Δήμου Πατρέων.
Στις Κοινότητες Ροϊτίκων και Μιντιλογλίου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τους Προέδρους και με τους κατοίκους για τα προβλήματά τους.
Θέματα όπως η διάβρωση των ακτών και η ανάγκη άμεσης παρέμβασης (Ροΐτικα), η οδοποιία, η ανάγκη διάνοιξης οδών, η έλλειψη πεζοδρομίων, τα κυκλοφοριακά προβλήματα ιδίως από τα έργα της αποχέτευσης (Ροΐτικα), η ύδρευση (Ροΐτικα), η ανάγκη νέας σχολικής στέγης (Μιντιλόγλι) και πολλά άλλα ήταν στην ατζέντα της συζήτησης.
Ταυτόχρονα αναδείξαμε τους στόχους και το όραμά μας για την Πάτρα που επιθυμούμε στοχεύοντας στην καλύτερη διαβίωση των συμπολιτών μας.
Η Δημοτική Αρχή οφείλει να στέκεται δίπλα στους πολίτες που αισθάνονται ξεχασμένοι και παραμελημένοι και να ενισχύει την προσπάθεια των Τοπικών Συμβουλίων.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο των Ροϊτίκων κ. Γεωργαντόπουλο Παναγιώτη, τον Πρόεδρο του Μιντιλογλίου κ. Αντωνόπουλο Παναγιώτη και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων για τον ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο που είχαμε.