Εορτή Αγίου Ανδρέα: Χρόνια πολλά σε όλους τους πατρινούς!

Ο Κώστας Σβόλης και όλα τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» εύχονται σε όλους τους πατρινούς χρόνια πολλά, με υγεία και πρόοδο για την πόλη μας. Ας είναι ο Αγιος Ανδρέας η ασπίδα και το στήριγμα για όλους τους πατρινούς και τις πατρινές!
Η παράταξη εξέδωσε και την εξής ανακοίνωση:

«Μεγάλη ημέρα η σημερινή για την Πάτρα μας, ημέρα γιορτής για όλους τους πατρινούς.

Μια ημέρα την οποία θα αφιερώσουμε στον Αγιο Απόστολο Ανδρέα, ένα ιερό πρόσωπο-σύμβολο για την πόλη μας, στο οποίο καλούμαστε να αποδώσουμε τη δέουσα τιμή και σεβασμό. Άλλωστε, η Πάτρα μας αποτελεί σήμερα το επίκεντρο της χώρας μας και της Ορθοδοξίας σε ολόκληρο τον κόσμο, προσελκύοντας πλήθος κόσμου από διάφορες γωνιές του χάρτη.

Παράλληλα, είναι μια ημέρα που θα μας επιτρέψει να πάρουμε ανάσες από τη δύσκολη καθημερινότητα και να την αφιερώσουμε στην οικογενειακή ζεστασιά – και κυρίως – στην πνευματική αναζήτηση και γαλήνη, παίρνοντας δύναμη κι ευλογία από το προσκύνημα στον προστάτη της Πάτρας, Αγιο Ανδρέα.

Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» παρακολουθήσαμε και συμμετείχαμε στις ιερές ακολουθίες στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα, στέλνοντας μήνυμα ενότητας σε όλους τους πατρινούς. Ως παράταξη βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και προσωπικά του Μητροπολίτη Χρυσόστομου για οποιαδήποτε συνεργασία για την ανάδειξη των πνευματικών θησαυρών της πόλης μας και για την πολυεπίπεδη στήριξη των δημοτών.

Χρόνια πολλά σε όλους τους πατρινούς και τις πατρινές!

Ο Αγιος Ανδρέας ας είναι πάντα η ασπίδα μας!».