Περιοδεία στις Κοινότητες Ανω και Κάτω Καστριτσίου

Σε συνέχεια των περιοδειών μας στον Δήμο Πατρέων επισκεφθήκαμε την Κυριακή 9/4/2023 τις Κοινότητες Άνω και Κάτω Καστριτσίου. Ήρθαμε σε επαφή με κατοίκους των δύο Κοινοτήτων και ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένες περιοχές. Στο Άνω Καστρίτσι τα δύο πιο σοβαρά ζητήματα είναι η ύδρευση και η αποχέτευση. Η ΔΕΥΑΠ οφείλει να μεριμνήσει για την επάρκεια αλλά και για τις απώλειες ύδατος ώστε να μην έχουμε το απαράδεκτο φαινόμενο της λειψυδρίας σε μια περιοχή που η φύση έχει χαρίσει σε αφθονία το νερό. Στο Κάτω Καστρίτσι τα σπουδαιότερα θέματα είναι το πρόβλημα της αποχέτευσης, της ένταξης στο σχέδιο πόλης, της οδοποιίας, της ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου και της διχοτόμησης της περιοχής από τον χώρο του Πανεπιστημίου με αποτέλεσμα τη δυσχερή πρόσβαση των κατοίκων στην περιοχή τους.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Άνω Καστριτσίου κ. Χρυσικόπουλο Χαράλαμπο και τον Πρόεδρο του Κάτω Καστριτσίου κ. Τσάμη Νικόλαο για την ενημέρωση που μας παρείχαν.
Η Πάτρα Ενωμένη συνεχίζει το οδοιπορικό της δίπλα στον πολίτη και δίνει το στίγμα της για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.