Επίσκεψη στο «Α. Πεπανός» και συνάντηση με τη ΝΕΠ

Η συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία της περιοχής μας προς όφελος της ίδιας της κοινωνίας αποτελεί βασική προτεραιότητα για την «Πάτρα Ενωμένη». Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτής της προσπάθειας συναντηθήκαμε και ανταλλάξαμε απόψεις στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» με τους ανθρώπους της ΝΕΠ, ενός πολύ οργανωμένου και συγκροτημένου ναυταθλητικού σωματείου της Πάτρας.
Με μεγάλη μας χαρά πληροφορηθήκαμε ότι αριθμεί 600 και πλέον παιδιά στα τμήματα που καλλιεργεί σε πόλο, κολύμβηση και καλλιτεχνική κολύμβηση, αλλά και τη σταθερή παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο, καθώς επίσης και ότι πρωτοστατεί στη διοργάνωση μεγάλων αγώνων στην Πάτρα, όπως π.χ. των Εθνικών μας ομάδων πόλο.
Από την άλλη πλευρά ενημερωθήκαμε αναλυτικά και καταγράψαμε τα αιτήματα των ανθρώπων της ΝΕΠ, σε ό,τι αφορά τη χρήση των εγκαταστάσεων, τη συνεργασία με την ΚΟΕ, το ΠΕΑΚ και άλλες ομάδες, αλλά και την περαιτέρω στήριξη των σωματείων από τον Δήμο Πατρέων. Υπάρχουν εργαλεία, που παραδόξως παραμένουν αναξιοποίητα, τα οποία μπορούν να δώσουν μεγάλες ανάσες στους συλλόγους και να τους βοηθήσουν στο έργο τους για την άθληση της νεολαίας της περιοχής μας. Ο Δήμος Πατρέων πρέπει να δείχνει σύγχρονη αντίληψη στη διαχείριση αυτών των καταστάσεων και φυσικά μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και πνεύμα συνεργασίας.
Οι επαφές μας με αθλητικά σωματεία της Πάτρας θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, καθώς για εμάς ο αθλητισμός είναι βασικός πυλώνας του προγράμματός μας.