Γιατί μας αποκλείσατε από τη δημόσια διαβούλευση;

Η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή  για τη μη πρόσκλησή μας στις συνεδριάσεις με φορείς της πόλης που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 23.2.2024 (Κανονιστική Κοινόχρηστων Χώρων) και την Τρίτη 27.2.2024  (Καρναβάλι).

Πέρα από μια απρέπεια προς τους θεσμούς, τους οποίους εκφράζουν εντός του Δημοτικού Συμβουλίου όλες οι δημοτικές παρατάξεις κι εν προκειμένω η αξιωματική αντιπολίτευση, από την πρώτη κιόλας στιγμή έχουμε εκφράσει τη θέλησή μας να βοηθήσουμε όπου χρειαστεί σε θέματα της πόλης μας κι αντί αυτού εισπράττουμε τον αποκλεισμό από τη δημόσια διαβούλευση.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, οφείλετε να κατανοήσετε ότι όλες οι δυνάμεις του τόπου μας είναι ωφέλιμες για τη επίλυση προβλημάτων. Σας προτρέπουμε να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίον ασκείτε τα καθήκοντά σας, δίνοντας την ευκαιρία να ακουστούν προτάσεις και φωνές, πέρα από παρατάξεις και κομματικές γραμμές, που εν τέλει μπορεί να αποβούν χρήσιμες για τον τόπο μας. Είμαστε στη διάθεσή σας να βοηθήσουμε, γιατί βοηθώντας εσάς βοηθάμε τους συμπολίτες μας.