Η «Πάτρα Ενωμένη» είναι μια μεγάλη «οικογένεια», συνεχίζουμε τον αγώνα δίπλα στους πολίτες

Η «Πάτρα Ενωμένη» αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια κι αυτό το αποδεικνύει σε καθημερινή βάση, τόσο με την παρουσία της δίπλα στους δημότες της πόλης μας και με το δυναμικό «παρών» στα δημοτικά συμβούλια, όσο και με τον τρόπο γενικότερης λειτουργίας της.

Ετσι λοιπόν, μετά την απολογιστική συγκέντρωση που έγινε αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές στην Αγορά Αργύρη, πραγματοποιήθηκε και νέα συνάντηση στελεχών και μελών με τη μορφή δείπνου στην ταβέρνα «Γλαύκος».

Ο επικεφαλής της παράταξης και πλέον και της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο της Πάτρας Κώστας Σβόλης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με υποψηφίους και δημοτικούς συμβούλους και να οριοθετήσει τους στόχους για το επόμενο διάστημα. Η προσπάθεια για την Πάτρα που θέλουμε και μας αξίζει συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με την «Πάτρα Ενωμένη» να συνεχίζει να ασκεί τον θεσμικό της ρόλο, τον οποίον της ανέθεσε ο πατραϊκός λαός με τη 2η θέση στις δημοτικές εκλογές της 8ης και της 15ης Οκτωβρίου.

Θα είμαστε ΠΑΝΤΑ δίπλα στον πολίτη, θα ασκούμε κριτική στα (πολλά) κακώς κείμενα της Δημοτικής Αρχής και θα καταθέτουμε προτάσεις για την πρόοδο της πόλης μας.

Συνεχίζουμε…