Η «Πάτρα Ενωμένη» σε εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας – Φωτογραφίες

Οδεύουμε ήδη στον δεύτερο μήνα του 2024 και η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους συλλόγους της περιοχής μας, μετέχοντας ενεργά στις εκδηλώσεις που παραδοσιακά γίνονται κάθε χρόνια τέτοια εποχή και αφορούν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το Σάββατο 27/1 ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων Κώστας Σβόλης έδωσε «παρών» στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΠΕΑΚ στη σάλα «Κώστας Πετρόπουλος», εκεί όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση. Στον χαιρετισμό του ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» στάθηκε στο ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η στήριξη των ομάδων μας από την Πολιτεία, να ενταθούν οι προσπάθειες για να έρθουν σημαντικές διοργανώσεις στην Πάτρα και να προχωρήσουν, ταυτόχρονα, τα αθλητικά έργα στην περιοχή μας. «Φυσικά θα είμαστε στο πλευρό της ηγεσίας του Υφυπουργείου στη μάχη για την καταπολέμηση της βίας», τόνισε ο Κώστας Σβόλης.

Οι δημοτικοί μας σύμβουλοι Μάχη Σιώρου και Φίλιππος Οικονόμου και η διαμερισματική σύμβουλος Αγγελική Μηλιτσοπούλου εκπροσώπησαν την παράταξή μας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α΄ ΚΑΠΗ Πάτρας, εκεί όπου θαυμάσαμε τη ζωντάνια και τη χαρά των ανθρώπων που ζουν εκεί.

 

Ο Φίλιππος Οικονόμου εκπροσώπησε την «Πάτρα Ενωμένη» και στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Βασιλείου, τονίζοντας ότι «οι δράσεις των συλλόγων αναδεικνύουν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας». Το «παρών» έδωσαν και τα μέλη μας Δημήτρης Καραϊσκος και Γιάννης Αλεξόπουλος.

Ο δημοτικός μας σύμβουλος Φίλιππος Παπαγεωργίου εκπροσώπησε την παράταξή μας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Αγυιάς του Δήμου Πατρέων. «Είμαστε δίπλα στην τρίτη ηλικία που εργάστηκε σκληρά, δημιούργησε, μας ανέθρεψε και τώρα δικαιούται το σεβασμό μας», τόνισε ο Φίλιππος Παπαγεωργίου και πρόσθεσε: «Η αγκαλιά του παππού και της γιαγιάς είναι πάντα ασφαλές καταφύγιο για τα παιδιά!».

Τέλος, το μέλος μας Παναγιώτης Καρασπήλιος παρεβρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας του αθλητικού συλλόγου Warriors Taekwondo Center, αλλά και στην αντίστοιχη εκδήλωση του Πανηπειρωτικού Συλλόγου.