Καταγγελία για εξόφθαλμη παρασπονδία στο ΔΗΠΕΘΕ

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πατρέων μάλλον δεν έχει αντιληφθεί ότι δεν έχει το δικαίωμα να εμπαίζει τους πολίτες και να «συλλαμβάνεται» συνεχώς για πράξεις απαξίωσης της χρηστής διοίκησης.

Σχεδόν ταυτόχρονα με την απόφαση της Διοίκησης της ΔΕΥΑΠ, να αμειφθεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (1600 ευρώ μηνιαίως) για παρεχόμενες εργασίες, ήρθε η σειρά του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Πάτρας (ΔΗΠΕΘΕ) να προκαλέσει το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Συγκεκριμένα, το ΔΗΠΕΘΕ εξέδωσε πρόσκληση ενδιαφέροντος για νομικές υπηρεσίες με μία εξόφθαλμη παρασπονδία. Η πρόσκληση, με ημερομηνία 5/3/2024, καλούσε τους ενδιαφερόμενους με καταληκτική ημερομηνία 5/3/2024 και μάλιστα μέχρι το μεσημέρι. Δηλαδή προσκαλούσε τους ενδιαφερόμενους δικηγόρους  να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να προσκομίσουν προσφορά και βιογραφικό μέσα σε λίγες ώρες.

Αν πραγματικά η Διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ  ενδιαφερόταν  για προσφορές και εξοικονόμηση των χρημάτων των συμπολιτών μας, θα έδινε τη δυνατότητα στους δικηγόρους να ενημερωθούν και  εκδηλώσουν το αντίστοιχο ενδιαφέρον τους εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος.

Αλλά μην ξεχνάμε ότι  η Δημοτική Αρχή αρέσκεται στο να καταγγέλλει τις υποτιθέμενες αστικές κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του  ΠΑΣΟΚ, θεωρώντας ότι τα συνεχή, πρόδηλα και πιθανόν εσκεμμένα  λάθη της  δεν τα αντιλαμβάνονται οι πολίτες.

Ας αντιληφθεί, λοιπόν,  η Δημοτική Αρχή ότι «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον».