Κώστας Σβόλης στον ΣΚΑΙ Πάτρας 89,4: «Η λέξη ανάπτυξη είναι μισητή για τη Δημοτική Αρχή»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου με τίτλο «Δελτίο Τύπου» στον ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4 ήταν σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης.

«Η εκλογική μάχη της 8ης Οκτωβρίου θα έχει β΄ γύρο σύμφωνα με όσα αφουγκραζόμαστε από την κοινωνία. Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα η μια από τις δύο παρατάξεις που θα είναι στον β΄ γύρο είναι η δική μας. Μακάρι βέβαια να έχουμε εμείς 44% και να νικήσουμε από τον α΄  γύρο», δήλωσε ο Κ. Σβόλης και πρόσθεσε: «Η σημερινή Δημοτική Αρχή στη δεύτερη ευκαιρία που της έδωσε ο πατρινός πολίτης είχε λάβει το 40% των ψήφων. Αυτήν τη φορά πολλοί πολίτες δεν θα δώσουν τρίτη ευκαιρία. Πολλοί Νεοδημοκράτες και Κεντροαριστεροί δεν θα είναι αυτήν τη φορά με τον Πελετίδη. Εμείς είμαστε πολύ δυναμωμένοι. Τότε η Δημοτική Αρχή είχε πιάσει ταβάνι. Τώρα υπάρχει φθορά και πέφτει. Μιλάω κάθε μέρα με τους πολίτες και μου λένε δεν πάει άλλο με τη μιζέρια. Δεν έχουν δοθεί λύσεις στην καθαριότητα, στο κυκλοφοριακό. Η λέξη ανάπτυξη είναι μισητή για τη Δημοτική Αρχή. Για ποιον λόγο ο πολίτης να δώσει πάλι ευκαιρία στον κ. Πελετίδη; Στην τοπική αυτοδιοίκηση α΄ βαθμού δεν χωράει ο κομματισμός».

Και ο Κ. Σβόλης πρόσθεσε τα εξής: «Εμείς έχουμε πετύχει την συσπείρωση της δικής μας οικογένειας σε σχέση με το 2019, όμως δεν σταματήσαμε εδώ. Κάναμε μια διεύρυνση και φέραμε στην παράταξή μας και ανθρώπους από την Κεντροαριστερά, από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Πάμε με ανθρώπους που δεν έχουν κομματικές παρωτίδες, αλλά έχουν κοινή λογική. Εμείς θέλουμε ένα καλό αποτύπωμα στην πόλη που μεγαλώνουν τα παιδιά μας».