«Κύριε Παπαδάκη, θέλω να σας κάνω να έρχεστε κάθε Σαββατοκύριακο στην Πάτρα!»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ήταν σήμερα Παρασκευή 13/10 ο Κώστας Σβόλης, ο οποίος έστειλε μήνυμα ενότητας και νίκης σε όλους τους πατρινούς.

«Αν εξαιρέσουμε κάποιες αφίσες που γέμισαν την Πάτρα, κάτι που απαγορεύεται, το κλίμα είναι πολύ καλό», ήταν η απάντηση του υποψηφίου Δημάρχου της πόλης σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Στη συνέχεια οι παρουσιαστές της εκπομπής ζήτησαν από τον κ. Σβόλη μια ανάλυση της ανθρωπογεωγραφίας του Δήμου Πατρέων και εκείνος σχολίασε τα εξής: «Αν μιλήσουμε πολιτικά, το ποσοστό του κ. Πελετίδη με τις 6.000 λιγότερες ψήφους αφορά το ΚΚΕ, κάποιους ανθρώπους που κοιτούν φιλίες και συγγένειες και μεγάλο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς, από την πλευρά μας, διπλασιάσαμε το ποσοστό μας, συσπειρώσαμε τον κόσμο μας και φέραμε νέους φίλους κοντά μας. Πέρα, όμως, από όλα αυτά, ο πολίτης δεν πρέπει να δει κόμματα, αλλά οφείλει να κοιτάξει τι τον αντιπροσωπεύει. Θέλει μια Δημοτική Αρχή με ιδεοληψία ή κάτι άλλο, κάτι πιο προοδευτικό και σύγχρονο;».

Και ο Κώστας Σβόλης έστειλε το εξής μήνυμα στους παρουσιαστές της εκπομπής: «Θέλω να σας κάνω κύριε Παπαδάκη να έρχεστε τα Σαββατοκύριακα στην Πάτρα. Θέλω μια πόλη ελκυστική για τον επισκέπτη. Σε 9 ολόκληρα χρόνια ο κ. Πελετίδης έχει παραδώσει μόλις δυο πάρκα. Το Αρσάκειο είναι στον 6ο χρόνο ανακαίνισης. Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου τελείωσε πιο νωρίς. Εχουμε μια Δημοτική Αρχή που δεν απορροφάει χρήματα για να κάνει έργα. Εμείς θέλουμε και τον ιδιώτη και τη δημόσια επένδυση. Θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας ελκυστική. Με τη στήριξη του σπιράλ του κ. Ψωμά, τον οποίον ευχαριστώ θερμά για τη στήριξη και φίλων μας από την Κεντροαριστερά μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα. Εγώ μπορώ να συνεργαστώ με τον Κεντροαριστερό. Ας αφήσουμε, όμως, τα κόμματα στην άκρη και ας πάρουμε την απόφαση: Θα επιλέξουμε Σβόλη ή Πελετίδη; Καρδιολόγος εναντίον καρδιολόγου».