Μήνυμα Σβόλη από Μεσσάτιδα: «Mια Πάτρα σύγχρονη, με επίκεντρο τον άνθρωπο» – Φωτογραφίες

Μετά το Ρίον και ο πρώην Δήμος Μεσσάτιδας έστειλε ηχηρό μήνυμα νίκης της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Η παρουσία των πολιτών στη συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου της Πάτρας Κώστα Σβόλη ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τους φίλους του συνδυασμού να αποδεικνύουν στην πράξη ότι επίκειται η πολυπόθητη αλλαγή πολιτικής σελίδας στον Δήμο της Πάτρας.

Ο Κώστας Σβόλης συνέχισε από το ίδιο ακριβώς σημείο που είχε μείνει στην προηγούμενη, επίσης εντυπωσιακή συγκέντρωση στο Ρίο, απευθύνοντας, παράλληλα, προσκλητήριο προς όλους ανεξαιρέτως τους Πατρινούς, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στις προηγούμενες δημοτικές, αλλά και εθνικές εκλογές. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σχέδιό του και στο όραμά του για την πόλη μας: «Θέλουμε μια Πάτρα σύγχρονη, ασφαλής, καθαρή, με τουριστική ανάπτυξη, αλλά πάνω από όλα με επίκεντρο τον άνθρωπο. Είμαστε δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μας, σε όλες τις γειτονιές της πόλης, είμαστε δίπλα στις ευπαθείς ομάδες, στον εργαζόμενο, στα σωματεία μας, στους απόρους, στον απλό άνθρωπο, στη νεολαία μας. Τα προβλήματα δεν κοιτούν χρώματα και ιδεολογίες. Ο κόσμος θέλει να μας νιώθει δίπλα του στην καθημερινότητά του, να προσφέρουμε ανακούφιση και λύσεις στα προβλήματά του κι αυτό ακριβώς αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Επιθυμούμε την τουριστική και επιχειρηματική ανάπτυξη της Πάτρας, την ώθηση του επιχειρείν, την έρευνα και την καινοτομία, τη διασύνδεση με το Πανεπιστήμιό μας που είναι η μεγάλη μας δύναμη, επιθυμούμε τα έργα υποδομής, την πράσινη μετάβαση και την ενεργειακή μας αυτονομία, τη βιώσιμη αστική ανάπτυξη της πόλης μας, τη διαχείριση του φράγματος Πείρου-Παραπείρου, την άμεση σιδηροδρομική σύνδεση με την Αθήνα, αλλά και επέκταση προς την Ηλεία, την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου και του Ρηγανόκαμπου, την ανάπτυξη του αεροδρομίου του Αράξου και του Λιμανιού μας, τη μέγιστη αξιοποίηση των κρατικών και ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων, τη συνεργασία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα προς όφελος των δημοτών. Επιθυμούμε να αλλάξουμε. Με όραμα, ήθος, διάθεση προσφοράς, ικανότητα, εξωστρέφεια και κυρίως ενωμένοι».

Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» προσκαλεί όλους τους πατρινούς στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου στην πλατεία Γεωργίου Α΄ την Τρίτη (20:00). Να είστε όλοι εκεί για να στείλουμε ξανά ένα μεγάλο μήνυμα νίκης!