Ο αγιασμός του εκλογικού μας κέντρου και χαιρετισμοί – Φωτογραφίες (γ΄ μέρος)

Ούτε η δυνατή νεροποντή, ούτε οι κεραυνοί εμπόδισαν τη χθεσινή μας εκδήλωση από το να γνωρίσει τεράστια επιτυχία! Η παρουσία του κόσμου ήταν συγκινητική και μας δίνει δύναμη να κορυφώσουμε την προσπάθειά μας για αλλαγή σελίδας στη Δημοτική Αρχή της Πάτρας. Το μήνυμα εστάλη προς κάθε κατεύθυνση και ήταν ηχηρό. Η «Πάτρα Ενωμένη» ήρθε για να μείνει και να ενώσει όλους τους πατρινούς.

Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, προϊστάμενος του ιερού ναού της Παντάνασσας, τον οποίον κι ευχαριστούμε θερμά για την ευλογία του και τις ιδιαίτερες ευχές του.

Μετά την τέλεση του αγιασμού ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από την υφυπουργό Υποδομών και Μεταφόρων Χριστίνα Αλεξοπούλου (ο εκπρόσωπός της Τάκης Αντωνόπουλος διάβασε το μήνυμα στήριξής της προς τον Κώστα Σβόλη), τον Αχαιό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονα Φωτήλα, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αχαϊας της ΝΔ Αντώνη Κουνάβη και τον ιδρυτή και πρώην επικεφαλής της «Πάτρα Ενωμένη» Νίκο Παπαδημάτο.

Παρόντες οι εκπρόσωποι από το γραφείο του πρώην Υπουργού και βουλευτή Αχαϊας της ΝΔ Ανδρέα Κατσανιώτη, οι πολιτευτές της ΝΔ Ανδρέας Τσώκος και Γιώργος Τσίρης, ο πρώην υπουργός και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Πάτρα» Νίκος Νικολόπουλος, ο πρώην βουλευτής Αχαϊας της ΝΔ Θανάσης Νταβλούρος, ο πρώην επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Πόλη» Κώστας Χριστόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος Πατρέων Αλέξης Σκαρμέας, ο διοικητής του νοσοκομείου Πύργου και μέλος της παράταξής μας Σπύρος Πολίτης, η διοικήτρια του «Καραμανδανείου» Ασπασία Ρηγοπούλου, ο καθηγητής Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτρης Σιαμπλής, ο επιχειρηματίας Κώστας Μπακαλάρος, κ.ά.

Παρούσα, όμως, και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, που ως γνωστόν έχει Covid-19, να εκπροσωπείται από τον Αντιπεριφερειάρχη Συντονισμού, Διοίκησης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Τάκη Παπαδόπουλο και τον Βοηθό Περιφερειάρχη Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο, ενώ πολλοί ήταν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι (Γεωργία Ντάτσικα, Ολγα Λέων, Αγγελική Κολλυροπούλου,  Δημήτρης Γκαβέρας, Παναγιώτης Λαλιώτης, Λυκούργος Σταυρουλόπουλος, Αντώνης Πολίτης, Κώστας Ζησιμόπουλος, Νίκος Καραχάλιος, Χρήστος Μπεκίρης, Βέλβα Μητροπούλου).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος εξέφρασε τη στήριξή του στον Κώστα Σβόλη από τα μέτωπα της κακοκαιρίας, ως συντονιστής σε επίπεδο Πολιτικής Προστασίας, ενώ μήνυμα στήριξης έστειλαν και ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Φωκίων Ζαϊμης και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αννα Μαστοράκου. Να σημειωθεί ότι για τους χαιρετισμούς υπήρχε και διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα.