Ο αθλητισμός μας απογειώνει και υπερηφάνεια για την Παναχαϊκή!

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων Κώστας Σβόλης και σύσσωμη η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ Παίδων του Αθλου για την πρόκρισή της στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, στους Εφηβους πολίστες του ΝΟΠ και της ΝΕΠ για την πρόκρισή τους στην τελική φάση του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος, στους Παίδες του Προμηθέα που θα δώσουν «παρών» για μια ακόμη φορά σε τελική φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος, διεκδικώντας ξανά ένα μετάλλιο (σ. είχε προηγηθεί η 5η θέση των Εφήβων) και τέλος στις Κορασίδες της ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα που πέρασαν στα τελικά του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος και μας έκαναν όλους υπερήφανους! Ο αθλητισμός είναι μια δύναμη που απογειώνει την πόλη μας! Πολλά μπράβο σε αθλητές, προπονητές και διοικούντες για τις επιτυχίες του Σαββατοκύριακου!

Το κερασάκι στην τούρτα σε ένα Σαββατοκύριακο αθλητικών επιτυχιών για την πόλη μας ήρθε από την ποδοσφαιρική ομάδα Κ19 της Παναχαϊκής, που νίκησε τον Ιωνικό στην Καλλιθέα με 1-0 και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων στη Super League 2.
Η επιτυχία της Παναχαϊκής έδωσε, δε, μεγάλη χαρά στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων Κώστα Σβόλη, ο οποίος φέρει με υπερηφάνεια και την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ενωσης. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στο προπονητικό επιτελείο, που δείχνουν τον δρόμο για την αναγέννηση και της «πρώτης» ομάδας της Παναχαϊκής. Σύντομα και με τη βοήθεια όλων μας, η μεγάλη κυρία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα βρίσκεται εκεί που της αρμόζει!
Το μέλλον ανήκει στα παιδιά της ομάδας Κ19 της Παναχαϊκής!