Ο Κώστας Σβόλης Δήμαρχος όλων των πατρινών – Φωτογραφίες

Δήμαρχος όλων των πατρινών! Αυτό θα είναι ο Κώστας Σβόλης μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, κάτι που αποτυπώθηκε ξεκάθαρα σε κάθε γωνιά της Πάτρας με τη μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση της Τετάρτης 4/10. Δεν ήταν τυχαίο, άλλωστε, ότι την ώρα που ο επικεφαλής της «Πάτρα Ενωμένη» απευθυνόταν σε εκατοντάδες κόσμο στην πλατεία Γεωργίου Α΄, στο ακροατήριο βρίσκονταν πολλοί αναγνωρίσιμοι πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους, από την Κεντροδεξιά και την Κεντροαριστερά, καθώς και – το κυριότερο! – απλοί πολίτες, άνθρωποι κάθε ηλικίας, άνθρωποι της διπλανής πόρτας!

Σε κάθε περίπτωση αυτό που είδαμε είναι μια καταιγίδα ενθουσιασμού και αποθέωσης από τους φίλους του υποψηφίου δημάρχου της Πάτρας, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου.
«Το βράδυ των εγκαινίων του εκλογικού μας κέντρου, όταν άνοιξαν οι ουρανοί, αυτός ο υπέροχος κόσμος ζητούσε εναγωνίως να γεμίσουμε την πλατεία σε νέα εκδήλωση πριν τις εκλογές. Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να τους χαλάσουμε το χατίρι», σχολίασε ο Κώστας Σβόλης πριν ανέβει στο βήμα. «Η κεντρική πλατεία της πόλης έστειλε το μήνυμά της σε όλη την Πάτρα. Οτι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, ανεξαρτήτως πολιτικής προτίμησης ή ιδεολογικής αφετηρίας, επιθυμεί αλλαγή σελίδας στη δημοτική αρχή», δήλωσε με νόημα ο υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος επανέλαβε το κάλεσμα προς όλους τους χώρους: «Δεν μας νοιάζει τι ψηφίσατε στις εθνικές εκλογές. Μας ενώνει η κοινή λογική και η διάθεση για προσφορά στην πόλη μας και στον άνθρωπο».
Ο επικεφαλής της «Πάτρα Ενωμένη» ξεδίπλωσε, μπροστά στο ενθουσιώδες πλήθος πτυχές του οράματός του για την πόλη: «Τουρισμό κρουαζιέρας, yachting κι αναψυχής, τουρισμό θρησκευτικό, πολιτιστικό, συνεδριακό, ιατρικό, αθλητικό, εναλλακτικό και τουρισμό υπαίθρου. Επιθυμούμε την επιχειρηματική ανάπτυξη. Προσέλκυση επενδύσεων, ώθηση του επιχειρείν, έρευνα, καινοτομία, διασύνδεση με το Πανεπιστήμιο. Την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου και του Ριγανόκαμπου, αλλά και τη διαχείριση του φράγματος Πείρου-Παραπείρου, με νερό για όλους τους πολίτες».

KOSTAS SINIS
KOSTAS SINIS

Η εκδήλωση έκλεισε με μεγάλη συναυλία των 15 50, που ξεσήκωσαν το πλήθος με τα τραγούδια τους.

KOSTAS SINIS
KOSTAS SINIS
KOSTAS SINIS
KOSTAS SINIS
KOSTAS SINIS
KOSTAS SINIS
KOSTAS SINIS
KOSTAS SINIS
KOSTAS SINIS
KOSTAS SINIS