Ο Κώστας Σβόλης τα είπε με κατοίκους της Καλλιθέας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης και μέλη της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» βρέθηκαν την Κυριακή 16/7 στην Καλλιθέα, εκεί όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με κατοίκους της περιοχής και να τους ενημερώσουν για το πρόγραμμα του συνδυασμού ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και από την πλευρά τους ο εφημέριος της ενορίας και οι κάτοικοι ενημέρωσαν τον Κώστα Σβόλη για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν, τα οποία αφορούν καταρχήν το χρόνιο αίτημα για δημιουργία κόμβου για την είσοδο στην κοινότητά τους, θέματα οδοποιίας και ασφαλτόστρωσης χωματόδρομων, την ανάγκη για τοποθέτηση σήμανσης και περισσότερων πινακίδων που οδηγούν στην περιοχή, ενώ υπάρχει επίσης και σοβαρό ζήτημα και με την ύδρευση.

Παράλληλα, οι κάτοικοι επανέφεραν και το αίτημα για πλήρη ανακατασκευή-ανάπλαση παλιού κτηρίου που είχε χτιστεί από  παλιότερες δημοτικές διοικήσεις για να καλύψει ανάγκες των δημοτών της Καλλιθέας, ενώ ενδιαφέρον παρουσίασε και η αναφορά για προβολή και αξιοποίηση των ιστορικών ιερών ναών της περιοχής που θα μπορούσαν να φέρουν θρησκευτικό τουρισμό.

Το πρόγραμμα της «Πάτρα Ενωμένη» βρήκε απήχηση στις τάξεις των κατοίκων και ο Κώστας Σβόλης δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους δημότες της περιοχής. Οι συναντήσεις της «Πάτρα Ενωμένη» συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς παρότι βρισκόμαστε ήδη στην καλοκαιρινή περίοδο. Στόχος μας, όμως, είναι να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μας.