«Ο Προμηθέας είναι πρεσβευτής για την Πάτρα!»

Με διπλή ιδιότητα, καταρχήν εκείνη του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων, αλλά και την αθλητική, αυτή του Αντιπροέδρου της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, δώσαμε το «παρών» στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Προμηθέα στο «Promitheas Park».

Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές με τους ανθρώπους του Προμηθέα και με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλη Λιόλιο, ενώ εντυπωσιαστήκαμε από τα συναγωνιστικά παιχνίδια που είχαν ετοιμάσει οι υπεύθυνοι του Οργανισμού για τα παιδιά των ακαδημιών.

Παράλληλα, δεν θα μπορούσαμε να μην εξάρουμε και την προσπάθεια του Προμηθέα να φέρνει διοργανώσεις στην Πάτρα, οι οποίες μεταφράζονται σε διανυκτερεύσεις στην πόλη μας, άρα και σε ανάπτυξη και έσοδα για εστίαση, εμπορικά καταστήματα και μέσα μεταφοράς, καθώς και σε πυλώνα για την κοινωνική συνοχή.

Ο Προμηθέας είναι πρεσβευτής για την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό με τις πολλές επιτυχίες του. Τέλος, το κομμάτι της βασιλόπιτας που κόψαμε το αφιερώσαμε στον «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ», καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά τη δουλειά και την ευθύνη των διοικούντων για την εύρυθμη λειτουργία και ανάπτυξη των ομάδων και του αθλητισμού.

Χρόνια πολλά και πάντα επιτυχίες στον Οργανισμό του Προμηθέα!