Ο Ψαθόπυργος έβαλε τα γιορτινά του και ήμασταν (και) εκεί! – Φωτογραφίες

Η «Πάτρα Ενωμένη», με τον επικεφαλής της Κώστα Σβόλη και με πολλά μέλη της παράταξης να δίνουν «παρών», συνεόρτασαν στην πλατεία της εκκλησίας Αγίας Τριάδας Ψαθοπύργου κι απόλαυσαν το καταπληκτικό χορευτικό του εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου, καθώς και το χορευτικό του Αχαϊκού Εργαστηρίου! Μπορεί να έχουν περάσει οι δημοτικές εκλογές, όμως η «Πάτρα Ενωμένη» εξακολουθεί να βρίσκεται παντού!

Ο Κώστας Σβόλης έκανε και την εξής δήλωση: «Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Ιωάννη Αλεξόπουλο και στα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου για την πολιτιστική εκδήλωση που διοργάνωσαν την Κυριακή 23/6/2024. Συγχαρητήρια, επίσης, και στο Αχαϊκό Εργαστήρι Πολιτισμού και Παράδοσης για την ενεργό συμμετοχή του.

🔻Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι αποτελούν θεματοφύλακες της λαϊκής μας παράδοσης και «φυλάττουν Θερμοπύλες» διατηρώντας ήθη και έθιμα. Οι διαχρονικές αξίες και τα ιδανικά της ελληνικής κοινωνίας συμβάλλουν στην κοινωνική συνοχή και τη στήριξη της οικογένειας.

🔻Η συμμετοχή στα κοινά αποτελεί ύψιστο δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας, ιδίως όταν εκπορεύεται από εθελοντισμό και όχι από υποχρέωση. Αξίζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ όσοι με ανιδιοτέλεια το προσπαθούν και θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους.
🔻Η δημοτική μας παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» θα στηρίζει πάντα τέτοιες αξιέπαινες δράσεις».