Ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ-Η ήταν γιορτή!

Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ-Η ήταν ένα παιχνίδι-γιορτή, από αυτά που σου αρέσει να παρακολουθείς. Η ατμόσφαιρα στο «Τόφαλος» ήταν αμιγώς μπασκετική, το παιχνίδι αμφίρροπο μέχρι το τέλος και η παρουσία τόσο των δυο αντιπάλων μέσα στο παρκέ, όσο και του κόσμου και των εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων της περιοχής μας στις κερκίδες, πραγματικά μοναδική.
Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Κυπελλούχο ομάδα των Αραχωβιτίκων/Ακταίου, ένα συγκρότημα που εκπροσωπεί μια ολόκληρη περιοχή του Δήμου μας, για την κατάκτηση του τροπαίου, καθώς επίσης και στη φιναλίστ ομάδα του Τρίτωνα που φέτος διέγραψε μια εξαιρετική παρουσία στα παρκέ. Συγχαρητήρια επίσης στη διοργανώτρια ΕΣΚΑ-Η και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τους ανθρώπους τους, που στέλνουν μηνύματα για το πως πρέπει να είναι ο αθλητισμός στη σύγχρονη εποχή.
Πολλά μπράβο, επίσης, για τις παράλληλες δράσεις, με την αιμοδοσία στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΣΚΑ-Η, την ενημέρωση και τους ελέγχους για τον καρκίνο του δέρματος από την εξαιρετική γιατρό Κατερίνα Γραφανάκη, καθώς επίσης και για τη στήριξη που έγινε από όλους τους παρεβρισκόμενους στο «Φωτεινό Αστέρι», δίνοντας έτσι δύναμη στους ανθρώπους του να συνεχίσουν τον αγώνα τους.
Τέλος, πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του αγώνα, διαιτητές, βοηθούς διαιτητές-γραμματεία, στατιστική, διοίκηση και εργαζόμενους στο ΠΕΑΚ και φυσικά στον κόσμο, γιατί αυτό που είδαμε ήταν άρτια οργανωμένο.
Ως παράταξη θα είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες!
Κι επειδή και η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ ξεκίνησε την προετοιμασία της για το Προολυμπιακό τουρνουά, ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην «επίσημη αγαπημένη»!