«Ολοι μαζί να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει»

Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάθεσης υποψηφιοτήτων και την έναρξη της εκλογικής μάχης της 8ης Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης δήλωσε τα εξής:

«Η «Πάτρα Ενωμένη»  εισέρχεται στη μεγάλη μάχη των δημοτικών εκλογών πανίσχυρη και αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει στην πολυπόθητη αλλαγή σελίδας στην πόλη μας. Στηριζόμενη στη βάση της κοινωνίας και συνδυάζοντας τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας με το ήθος, την εντιμότητα, τη διάθεση για προσφορά και την κοινή λογική, καταθέσαμε στις 31.8.2023  τον συνδυασμό μας, έχοντας στόχο να γυρίσουμε σελίδα στη Δημοτική Αρχή της Πάτρας και να κοιτάξουμε με αισιοδοξία και τόλμη το μέλλον. Ο συνδυασμός είναι ένας πολυσυλλεκτικός συνδυασμός, αποτελούμενος από ανθρώπους όλων των επαγγελματικών κλάδων και όλων των ιδεολογικοπολιτικών αφετηριών. Ο παρονομαστής  όλων μας είναι κοινός, το πώς θα δούμε τον τόπο μας να προοδεύει και να καλύπτει το χαμένος έδαφος, δίνοντας μια εναλλακτική λύση για όλους ανεξαιρέτως τους πατρινούς. Γιατί ναι, εμείς πιστεύουμε στη συνέργεια και το αποδεικνύουμε στην πράξη, από την πρώτη κιόλας ημέρα της bottom up πορείας μας, μέχρι το κάλεσμα για teamwork συνέργεια και ομαδικότητα που απευθύναμε προς όλους τους πατρινούς. Σε ό,τι αφορά τον συνδυασμό μας, αποτελείται συνολικά από 327 υποψηφίους, εκ των οποίων οι 103 είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Στο roster μας έχουμε άνδρες, γυναίκες, έμπειρους και νέους ανθρώπους, ενώ καλύψαμε δυναμικά με υποψηφίους  όλες τις δημοτικές κοινότητες.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Ευγενία Θεοδωροπούλου, Γεώργιο Αλμπάνη και Μινάι Σάρα που ανέλαβαν το βάρος της ηλεκτρονικής καταχώρησης των υποψηφίων.

Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλα τα μέλη της μεγάλης μας «οικογένειας», αλλά και σε όλους τους άλλους επικεφαλής παρατάξεων και υποψηφίους, γιατί μέσα από την άμιλλα και τον συναγωνισμό μόνον η πόλη μας θα είναι στο τέλος κερδισμένη.

Αυτός, άλλωστε, είναι και ο στόχος μας και αυτό λέει και το όνομά μας: «Πάτρα Ενωμένη»!».