Βάλαμε πολλά γκολ στον ATLAS F.C.!

Στο πλαίσιο των συναντήσεων της δημοτικής μας παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» με τα αθλητικά σωματεία και συλλόγους, επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις του ATLAS F.C. την Τρίτη 27/6. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους ανθρώπους του δραστήριου συλλόγου και να ανταλλάξουμε απόψεις για τον αθλητισμό και όχι μόνο.
Διαπιστώσαμε ότι οι Αλέξανδρος Κυρσανίδης και Σωτήρης Σκρέτας, μαζί με όλους τους συνεργάτες τους, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη αθλητική κυψέλη, η οποία δίνει στα παιδιά αφενός όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια για να συνδυάσουν ποδόσφαιρο και εκπαίδευση και αφετέρου ευκαιρίες για να δείξουν την αξία τους και σε υψηλότερο επίπεδο, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τις μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, κ.ά. Οι άνθρωποι του ATLAS F.C., που αριθμεί συνολικά 160 παιδιά και διαθέτει διπλωματούχους προπονητές επιπέδου, είναι πραγματικά αξιέπαινοι και θα πρέπει να στηριχθούν περισσότερο για τη διάθεση προσφοράς που τους χαρακτηρίζει και για τις ιδέες τους.
Ευχαριστούμε τους διοικούντες του ATLAS F.C. για την πρόσκληση, για την ενδιαφέρουσα ενημερωτική συζήτηση, αλλά και για την τιμή που μας έκαναν να παρακολουθήσουμε και να κάνουμε απονομές στο αποχαιρετιστήριο τουρνουά στις ηλικιακές κατηγορίες, στο οποίο μετείχαν και οι Αθλόπολις, Πήγασος και Ίκαρος Πετρωτού.
Για την παράταξή μας ο αθλητισμός είναι κοινωνική επένδυση και για αυτό τον λόγο θα είμαστε πάντα δίπλα τους, όπως και στο πλευρό όλων των αθλητικών σωματείων της περιοχής μας στον ωραίο αγώνα που κάνουν!