Περιοδεία σε Αγία Αικατερίνη, Αγία Φωτεινή και πλατεία Ελευθερίας – Φωτογραφίες

Η Πάτρα δεν είναι μόνο το αστικό της κέντρο. Είναι οι γειτονιές της, είναι οι απλοί άνθρωποι, είναι οι εργαζόμενοι, σε όποιο σημείο των ορίων του Δήμου κι αν βρίσκονται. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που οι περιοδείες μας στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αφορούν όλα τα σημεία της πόλης.
Τελευταίο παράδειγμα η επίσκεψή μας το περασμένο Σάββατο 23/9 στην περιοχή των Προσφυγικών, εκεί όπου οι κάτοικοι, μας υποδέχθηκαν με μια μεγάλη αγκαλιά, ενδεικτικό του ότι οι ιδέες μας βρίσκουν καθημερινά απήχηση σε ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας.
Ξεκινήσαμε από την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης και περνώντας μέσα από τα στενά δρομάκια με τις μικρές αυλές είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με κάτοικους της συνοικίας. Συνεχίσαμε την περιοδεία μας κατά μήκος της οδού Ιωνίας, εκεί όπου συζητήσαμε με καταστηματάρχες, εμπόρους και ιδιοκτήτες καφέ και καταλήξαμε στο ιστορικό γήπεδο των Προσφυγικών και την ενορία της Αγίας Φωτεινής.
Ο τερματισμός της περιοδείας μας έγινε στην πλατεία Ελευθερίας, εκεί όπου μιλήσαμε με πολίτες και αφουγκραστήκαμε τα προβλήματά τους. Είμαστε εδώ για όλους τους πατρινούς, ανεξαρτήτως ιδεολογικής αφετηρίας και κομματικής προτίμησης.
Είμαστε εδώ για να ενώσουμε και να συνθέσουμε δυνάμεις και για να φτιάξουμε μια Πάτρα όμορφη και ενωμένη, όπως λέει και το όνομά μας, με επίκεντρο τον άνθρωπο. Οι προκλήσεις και τα προβλήματα είναι κοινά και μαζί θα πορευτούμε για να τα λύσουμε.