«Πλημμύρισε» η Αγίου Νικολάου – Σβόλης: «Την Κυριακή θα είναι μια ωραία ημέρα…» – Φωτογραφίες

«Θα είμαστε δημοτική αρχή για όλη την Πάτρα! Θα είμαι δήμαρχος για όλους τους Πατρινούς!».
Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα που έστειλε ο Κώστας Σβόλης στη αποψινή προεκλογική του εκδήλωση μπροστά σε ένα ενθουσιώδες και υπερκομματικό ακροατήριο, το οποίο «πλημμύρισε» τον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και είχε ως βασικό σύνθημα το «Σβόλης σημαίνει Πάτρα ενωμένη!».


Εκεί ήταν άπαντες, από νυν και πρώην βουλευτές μέχρι αυτοδιοικητικούς κι ανάμεσα στο πλήθος και μέλη από άλλες δημοτικές παρατάξεις, αλλά και φίλοι και στελέχη της ευρύτερης Κεντροαριστεράς. «Η παρουσία σας στέλνει μήνυμα νίκης της κοινής λογικής, της αγάπης για την Πάτρα και του ήθους που ξεπερνάει τα στενά κομματικά όρια και τις ιδεολογικές διαφορές. Ολοι είμαστε μέλη ενός και μόνο κόμματος, του κόμματος της Πάτρας. Κι εγώ δεσμεύομαι ότι θα είμαι ο εγγυητής της ενότητας όλων των πολιτών» δήλωσε ο Κώστας Σβόλης, ο οποίος ευχαρίστησε προσωπικά τον Πέτρο Ψωμά και όλα τα στελέχη του σπιράλ, καθώς και τις «βαριές φανέλες», όπως είπε χαρακτηριστικά, της Κεντροαριστεράς, για τη στήριξη.

«Την Κυριακή θα έχει ωραία ημέρα για να πάμε να ψηφίσουμε. Ο πολίτης πρέπει να βρεθεί μπροστά στην κάλπη και να επιλέξει αν θέλει την πόλη του σε ανοδική πορεία ή σε κάθοδο. Καλώ, λοιπόν, όλους τους συμπολίτες μας να σηκωθούν, να ψηφίσουν, να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, την οικογένειά τους, τα παιδιά τους και την πόλη τους. Ας αποφασίσουμε τι θέλουμε: Εσωστρέφεια, ιδεοληψία ή κάτι καλύτερο; Τέλος στην προπαγάνδα και στο ψεύδος. Δεν ιδιωτικοποιούμε το νερό, θέλουμε φορέα στον Πείρο-Παραπείρο. Δεν πουλάμε καμία Πλαζ! Θα είμαστε στο πλευρό όλων των εργαζομένων στον Δήμο. Θέλουμε μόνιμες θέσεις εργασίας με μοριοδότηση και αξιολόγηση».

Περισσότερα σε λίγο…