Προμηθέας, ένας πολυδύναμος Οργανισμός και πρέσβης για την Πάτρα

Ο Προμηθέας είναι ένας πολυδύναμος Οργανισμός, ο οποίος διαπερνά τα στενά όρια της περιοχής μας, αλλά και της χώρας μας και αυτό ακριβώς είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε κατά τη συνάντηση που είχαμε με τη διοίκηση της ομάδας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του «Promitheas Park» στον Καστελλόκαμπο.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Χρήστος Μήλας, ο πρόεδρος του ΑΣ Προμηθέας Ανδρέας Λάσκαρης και τα άλλα στελέχη του Οργανισμού, μας υποδέχθηκαν και περιέγραψαν επακριβώς το πλάνο του Προμηθέα σε διάφορα επίπεδα, τόσο σε εκείνο της επαγγελματικής ομάδας που συμμετέχει ανελλιπώς στα κύπελλα Ευρώπης από το 2018 (!), όσο και στις Ακαδημίες που αριθμούν έναν εντυπωσιακό αριθμό αθλητών και λειτουργούν εδώ και χρόνια το καινοτόμο πρόγραμμα «Νους» με ταλαντούχους παίκτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Προμηθέα μας ανέλυσαν και μια σειρά δράσεων που υλοποιεί ο σύλλογος, όπως π.χ. το καινοτόμο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχει εκπονηθεί και το οποίο προσφέρει σε διάφορες κοινωνικές ομάδες της περιοχής.

Συμφωνήσαμε στη σπουδαιότητα της συμμετοχής της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, των ευρύτερων συνεργασιών, της ανάγκης για εξωστρέφεια και προβολή του τόπου μας και στη χρήση νέων τεχνολογιών, ενώ εντυπωσιαστήκαμε από τις διοργανώσεις που διοργανώνει στην Πάτρα ο Προμηθέας και φέρνουν σε ετήσια βάση χιλιάδες διανυκτερεύσεις, τονώνοντας την τοπική οικονομία.

Από την πλευρά μας, δηλώνουμε υποστηρικτές κάθε προσπάθειας που κάνει ο Οργανισμός του Προμηθέα, αλλά και για να προχωρήσουμε και ένα βήμα πιο πέρα, θεωρούμε ότι το μοντέλο λειτουργίας του εν λόγω συλλόγου θα μπορούσε να λειτουργήσει υποδειγματικά στον Δήμο Πατρέων, εκτοξεύοντας την πόλη μας σε άλλα επίπεδα ανάπτυξης.

Ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του «Promitheas Park», οι οποίες αποτελούν στολίδι για την Πάτρα και το ραντεβού όλων ανανεώθηκε, πλέον, στις κερκίδες του «Τόφαλος» για τις μάχες που θα δώσουν οι «Προμηθείς» τη νέα αγωνιστική περίοδο, ίσως όμως και λίγο νωρίτερα εντός παρκέ για να παίξουμε κι ένα φιλικό παιχνίδι σαν «Πάτρα Ενωμένη».

Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας.