Στη βασιλόπιτα των Αρκάδων και στο Συνέδριο της Χριστιανικής Εστίας

Ο επικεφαλής Κώστας Σβόλης και η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα στους συλλόγους της περιοχής μας, δίνοντας το «παρών» όλο αυτό το διάστημα σε εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας και ημερίδες.
Με μεγάλη χαρά ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Συλλόγου Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ενας σύλλογος που διαχρονικά προάγει τον πολιτισμό, καλλιεργώντας αξίες και ιδανικά και διατηρώντας ήθη και έθιμα, αναδεικνύοντας την πολιτιστική μας κληρονομιά. Η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» εύχεται στον πρόεδρο (και μέλος μας) Παναγιώτη Καρασπήλιο και στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλή χρονιά και να συνεχίζουν να διατηρούν τον εθελοντισμό στις επάλξεις, ενισχύοντας την τοπική κοινωνία και την κοινωνική συνοχή, με έργο κυρίως πνευματικό. Ο Κώστας Σβόλης είχε μάλιστα την ευκαιρία να δεχθεί ευλογία από τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, αλλά και τον Μητροπολίτη Αρτης κ.κ. Καλλίνικο.

 
Η δημοτική μας σύμβουλος Μάχη Σιώρου εκπροσώπησε την «Πάτρα Ενωμένη» στο 39ο Παιδαγωγικό Συνέδριο της Χριστιανικής Εστίας. Το θέμα ήταν «Το δικαίωμα του παιδιού στην αλήθεια σήμερα», ένα εξαιρετικά επίκαιρο θέμα, με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από τους ομιλητές, ενώ μετά τον καθιερωμένο αγιασμό οι εργασίες ξεκίνησαν με χαιρετισμό από τον Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο.