Στην Τροχαία Πατρών και στο Α΄ Αστυνομικό Τμήμα – Φωτογραφίες

Η συνεργασία μεταξύ του Δήμου Πατρέων και της Τμήματος Τροχαίας Πατρών αποτελεί προτεραιότητα για την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» και όταν, με την ετυμηγορία των πολιτών στις 8 Οκτωβρίου, αναλάβουμε τη Δημοτική Αρχή της πόλης, αυτή η συνεργασία θα είναι συνεχής και συστηματική προς όφελος του πατρινού λαού.

Τη διαβεβαίωση αυτή δώσαμε και στον διοικητή της Τροχαίας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Χρήστο Ντεμίρη, ο οποίος μας υποδέχθηκε στο γραφείο του και είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για σοβαρά θέματα, όπως το κυκλοφοριακό, ο ποδηλατόδρομος, η λειτουργία φυλασσόμενου χώρου στάθμευσης και άλλα, που απαιτούν το να είμαστε σε μια διαρκή επαφή. Από την πλευρά μας, θέσαμε για μια ακόμη φορά τη βασική αρχή του προγράμματός μας που είναι η επαναλειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας, εξέλιξη που θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της οδηγικής μικροπαραβατικότητας στον αστικό ιστό της Πάτρας και θα ανακουφίσει-αποσυμφορήσει τις ήδη επιβαρυμένες υποχρεώσεις των μελών της Τροχαίας. Πάνω από όλα, όμως, επιβάλλεται η συνεργασία Δήμου και Τροχαίας, κάτι που έχει ατονίσει τα τελευταία χρόνια με ευθύνη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.

Συνάντηση είχαμε, όμως, και με τον διοικητή του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος, Δημήτρη Διονυσόπουλο, με τον οποίον ανταλλάξαμε απόψεις για θέματα που αφορούν στην αστυνόμευση της Πάτρας και τη συνεργασία Δήμου Πατρέων και ΕΛΑΣ. Παράλληλα, επισκεφθήκαμε και όλα τα γραφεία στην εγκατάσταση και συνομιλήσαμε με το προσωπικό και τους εργαζόμενους αστυνομικούς, δίνοντάς τους συγχαρητήρια για την υποδειγματική τέλεση του καθήκοντος. Είμαστε πάντα δίπλα στους ένστολους συμπολίτες μας!