«Στις 8 Οκτωβρίου θα πάρετε την πρέπουσα απάντηση από τον λαό»

«Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, θα ήταν φρόνιμο και ορθό πριν τη σύνταξη κειμένων με πολιτικό και αυτοδιοικητικό περιεχόμενο να λαμβάνετε γνώση των όσων έχουμε αναφέρει δημόσια για τους εργαζόμενους των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας.

Προφανώς ενοχλείσθε επειδή καταγραφήκατε ως αντίδικοι και στραφήκατε δικαστικά ενάντια σε εργαζόμενους των 570 ευρώ που προσπαθούν να κερδίσουν την παραμονή  στην εργασία τους.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, θυμάστε ότι βρεθήκαμε μαζί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για να διεκδικήσουμε λύση στο θέμα αυτών  των εργαζομένων.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, θυμάστε ότι σας πρότεινα επιτακτικά  να ζητήσουμε  συνάντηση με αντιπροσωπεία του κυβερνώντος κόμματος και το αρνηθήκατε.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, θυμάστε ότι για κάποιους άλλους εργαζόμενους είχατε διαφορετική πολιτική και άλλη συμπεριφορά αποδεικνύοντας ότι διαχωρίζετε τους πολίτες σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, θυμάστε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και στα Ελληνικά  Δικαστήρια στάθηκαν ενεργά στο πλευρό των εργαζομένων δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ενώ εσείς απουσιάζατε και προσπαθούσατε, μάταια, να τους στερήσετε το δικαίωμα  παραμονής στην εργασία.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής:

Είμαστε υπέρ των μόνιμων θέσεων εργασίας με διαφανείς προσλήψεις κατόπιν μοριοδότησης και συνεχούς αξιολόγησης και κατά των ολίγων μηνών συμβάσεων εργασίας.

Είμαστε υπέρ του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της Δικαστικής Προστασίας κάθε πολίτη που θεωρεί ότι θίγεται από τη διοίκηση.

Είμαστε υπέρ της διεκδίκησης, για κάθε θέμα που αφορά την πόλη μας, και θα αναζητήσουμε τις λύσεις στα υπουργικά γραφεία με θέσεις και επιχειρήματα.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, θα σας απαντάμε πάντοτε τεκμηριωμένα και να θυμάστε  ότι οι πολίτες της πόλης μας αντιλαμβάνονται τη μικροψυχία, την ιδεοληψία, τον λαϊκισμό και την υποκρισία σας.

Συνεχίστε τον διάλογο με αγοραίες εκφράσεις που αναδεικνύουν και το πολιτικό σας  επίπεδο σας και αντιληφθείτε ότι στις 8 Οκτωβρίου θα πάρετε την πρέπουσα απάντηση από τον λαό».