Στις εορτές για τον Αγιο Νικόλαο και τη Ζωοδόχο Πηγή

Ημέρα γιορτής ήταν η Παρασκευή 10/5, με τη δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» να δίνει «παρών» στις ακολουθίες τόσο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Σαραβάλι, όσο και στη γυναικεία Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Μπάλα.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων Κώστας Σβόλης και ο δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Οικονόμου βρέθηκαν στο Σαραβάλι και αφού παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία, ακολούθησαν και τη λιτάνευση στην ενορία, ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με κατοίκους της περιοχής.

Παράλληλα, η δημοτική σύμβουλος Μάχη Σιώρου, ο διαμερισματικός σύμβουλος Νίκος Τσεκούρας και το μέλος της παράταξης (υποψήφια στη Μεσσάτιδα) Ιωάννα Αγγελοπούλου βρέθηκαν στο ιστορικό Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου κοντά στο χωριό Μπάλα, εκεί όπου εκκλησιάστηκαν.

Τέλος, η Μάχη Σιώρου, ο Νίκος Τσεκούρας και ο υποψήφιος της παράταξης Νίκος Φράγκος βρέθηκαν και στον Αγιο Νικόλαο στη Λεύκα, ενώ το μέλος της παράταξής μας Γιώτα Αγγελοπούλου εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής της Περιβόλας και στην ιερά μονή Ζωοδόχου Πηγής των Συχαινών.

 

Και του χρόνου!