Στις βασιλόπιτες του ΑΣ Ηφαιστος και του Σωματείου Εθελοντών Πυροσβεστών Νομού Αχαΐας

Η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» βρίσκεται παντού, είναι ενεργή μέσα στην κοινωνία και συνεχώς στο πλευρό του πολίτη και ειδικά όλο αυτό το διάστημα που οι σύλλογοι της περιοχής μας κόβουν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους, δίνει «παρών» με τον επικεφαλής Κώστα Σβόλη, τους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους, τους τομεάρχες και όλα τα μέλη της, σε όλες τις εκδηλώσεις.

Ο Σταύρος Γεράνιος, ο οποίος φέρει και την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ, μας εκπροσώπησε στην κοπή της βασιλόπιτας του ΑΣ Ηφαιστου. Η εκδήλωση  έγινε στην αίθουσα «Αλέκα Σιούλη» στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Τα παιδιά της ομάδας μπάσκετ του Ηφαιστου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όλα όσα έχουν καταφέρει! Αποτελούν παράδειγμα για όλους μας

Η Γιώ τα Αγγελοπούλου παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Νομού Αχαΐας, στην οποία εκτός από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, έγιναν και τα εγκαίνια του νέου πυροσβεστικού οχήματος, δωρεά του κ. Διονυσίου Πλέσσα. Όπως ανέφερε η Γιώτα Αγγελοπούλου στον χαιρετισμό της: «Πολλά συγχαρητήρια για την εθελοντική σας προσφορά, τη συμμετοχή σας και τη συνεργασία σας με τις Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος και της Πολιτικής Προστασίας για την διασφάλιση της ζωής, της περιουσίας των πολιτών, του φυσικού και του δασικού περιβάλλοντος από τον κίνδυνο πυρκαγιάς, καθώς και των φυσικών καταστροφών».

RemasterDirector_1a5c03258
RemasterDirector_1a5c03258
RemasterDirector_1a5c03258