Στο πλευρό της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων

Οι πολύτεκνοι αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι στο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Υπό αυτήν την έννοια, λοιπόν, δεν θα μπορούσαμε να μην επισκεφτούμε τα γραφεία της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις και να καταγράψουμε τα αιτήματα της διοίκησης και των μελών της Οργάνωσης.

Η υποδοχή από την πρόεδρο Τασία Μανωλοπούλου, τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Μαραβέλια, τον γενικό γραμματέα Φώτη Δουλαβέρη και το μέλος του Δ.Σ. Γιάννα Βαρδάκη ήταν εξαιρετική και μας αναλύθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πολυτεκνική Οργάνωση και κυρίως το θέμα των περικοπών που έγιναν κατά τη μνημονιακή περίοδο.

Θέματα όπως η φορολογία αυτοκινήτων, ο ΕΝΦΙΑ, αλλά και η προσπάθεια του συλλόγου να εξασφαλίσει προσφορές και δωρεές για τα μέλη του και να ενισχύσει την εξωστρέφειά του μας απασχόλησαν στην πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία που είχαμε και δηλώνουμε τη στήριξή μας στα 9.700 περίπου ενεργά μέλη της Οργάνωσης.

Και τώρα, αλλά και αύριο, μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως νέα Δημοτική Αρχή, θα είμαστε δίπλα στους πολύτεκνους της Πάτρας.