Στον αγιασμό των υδάτων στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ

Θεοφάνια στο ναυταθλητικό κέντρο «Επαμεινώνδας Πετραλιάς» για τον αγιασμό των υδάτων και την κοπή της βασιλόπιτας του ΝΟΠ.

Ο ιστορικός Ναυτικός Ομιλος της Πάτρας μας έκανε την τιμή να απονείμουμε τιμητικά διπλώματα στην ομάδα πόλο Μίνι Παίδων για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου την περσινή σεζόν. Πολλά μπράβο στα παιδιά, στους προπονητές και στους εφόρους του τμήματος για τη σημαντική διάκριση που μας έκανε όλους υπερήφανους! Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία, ευτυχία και επιτυχίες στις πισίνες!

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΠ

«Είχαμε τη χαρά και την τιμή να παρευρεθούμε στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων του κολυμβητηρίου του ΝΟΠ και στην κοπή  της πρωτοχρονιάτικης πίτας.  Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι αθλητές και οι αθλήτριες, οι προπονητές και όσοι απασχολούνται στον Όμιλο, οι χορηγοί, αλλά και όσοι ασκούν διοίκηση.

Πίσω από τις επιτυχίες κρύβεται προσωπικός αγώνας και μόχθος του αθλητή αλλά και μία διοίκηση με αγωνίες, προσπάθειες και προβλήματα που για να ξεπεραστούν χρειάζεται αγάπη για το άθλημα και υπομονή.

Ευχόμαστε να έχουν όλοι καλή χρονιά, καλή φώτιση, υγεία, ευημερία, πρόοδο και επιτυχίες. Κυρίως, όμως, να συνεχίσουν οι άνθρωποι του ΝΟΠ να διαπλάθουν χαρακτήρες και ολοκληρωμένες προσωπικότητες».