Στον εορτασμό και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Μεταμόρφωσης Σωτήρος Οβρυάς

Η δύναμη της τοπικής κοινωνίας, της παρέας, του χορού και της λαϊκής μουσικής ήταν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος  την Κυριακή 6/8 στην Οβρυά στο πλαίσιο της θρησκευτικής πανηγύρεως της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ το κλίμα ήταν τόσο ζεστό που ξεσήκωσε όλον τον κόσμο στους ρυθμούς των μουσικών συντελεστών της βραδιάς.

Στηρίζουμε τέτοιες δράσεις που αποτυπώνουν περίτρανα την ισχύ των τοπικών κοινωνιών, αλλά και τη σπουδαιότητα της μουσικής και του χορού στην τόσο δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητά μας.

Ηταν ένα όμορφο διάλειμμα για όλους, ενόψει της κορύφωσης της μάχης των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, το αποτέλεσμα των οποίων θα αλλάξει ολοκληρωτικά την πόλη μας προς το καλύτερο, φέρνοντας την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» στη Δημοτική Αρχή.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συντελεστές της βραδιάς και κυρίως σε όλους τους συμπολίτες μας που έλαβαν μέρος σε μια υπέροχη εκδήλωση.

Φυσικά η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» έδωσε το «παρών» και στις ιερές ακολουθίες που προηγήθηκαν στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό της Οβρυάς, εκεί όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος. Εκεί είχαμε, μάλιστα, και την ευκαιρία πέρα από τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου, να απολαύσουμε και πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα που ανέδειξε την πολιτιστική μας ταυτότητα και κληρονομιά.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για μια Πάτρα πραγματικά Ενωμένη!