Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση του Σπύρου Γκοργκόλη – Φωτογραφίες

Ο αθλητισμός για την «Πάτρα Ενωμένη» αποτελεί προτεραιότητα. Γι΄ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, το ψηφοδέλτιό μας είναι γεμάτο με πολλούς αξιόλογους ανθρώπους από τον συγκεκριμένο χώρο. Ενας από αυτούς είναι και ο Σπύρος Γκοργκόλης, ο οποίος άφησε για λίγο τους πάγκους τους μπάσκετ (είναι προπονητής στην Αθλητική Ενωση Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ) και πραγματοποίησε συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη» ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Η δυναμική της παράταξης και η σταθερά ανοδική της πορεία επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμη φορά, καθώς η παρουσία του κόσμου στο «Πέτρινο» ήταν εντυπωσιακή. Το «παρών» φυσικά έδωσε και ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης, ο οποίος μίλησε διεξοδικά για το πρόγραμμα της παράταξης, απευθύνοντας, παράλληλα, κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες μας να δείξουν την εμπιστοσύνη τους για να επιτευχθεί η πολυπόθητη αλλαγή σελίδας στη Δημοτική Αρχή και η πόλη μας να προχωρήσει με σταθερά βήματα στην επόμενη ημέρα.

Παρόντες στη συγκέντρωση δεκάδες φίλοι του Σπύρου Γκοργκόλη και της «Πάτρα Ενωμένη», ενώ δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάσει η μεγάλη «οικογένεια» της ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ από τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Μαρλαφέκα, μέχρι προπονητές, στελέχη και αθλητές της Ενωσης. Το «παρών» έδωσαν και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αννα Μαστοράκου, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τάκης Αντωνόπουλος, υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» (Θόδωρος Ξυλιάς, Μάχη Σιώρου, Δημήτρης Σακελλαρόπουλος, Λίνα Οικονόμου, Φίλιππος Οικονόμου), οι πρώην βουλευτές Αχαΐας Θανάσης Νταβλούρος και Θεόφιλος Βασιλείου, κ.ά.