Συναντήσεις υποψηφίων μας: Εγκαίνια γραφείων και συγκέντρωση Μάχης Σιώρου – Φωτογραφίες

Η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» ανοίγει σε καθημερινή βάση την αγκαλιά της στην κοινωνία της Πάτρας, με τις δράσεις και τις συγκεντρώσεις των υποψηφίων μας να αποτυπώνουν τη σταθερά αυξανόμενη δυναμική μας.

Στην περίπτωση της Μάχης Σιώρου θα πρέπει να σταθούμε και στο γεγονός ότι η υποψήφια δημοτική σύμβουλος τέλεσε και τα εγκαίνια στο γραφείο της, παρουσία του επικεφαλής της παράταξής μας και υποψηφίου Δημάρχου της Πάτρας Κώστα Σβόλη, ο οποίος της ευχήθηκε καλό αγώνα. Το «παρών» έδωσαν δεκάδες φίλοι της παράταξης, ο βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τοιν συνδυασμό «Μπροστά για όλους» του Νεκτάριου Φαρμάκη, Γεωργία Ντάτσικα, η σύμβουλος Περιφερειάρχη και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δυτική Αχαϊα Νάντια Ασκούνη και πολλοί άλλοι, με τον Κ. Σβόλη να στέκεται για μια ακόμη φορά στο όραμα του συνδυασμού για την Πάτρα που όλοι ονειρευόμαστε.

Είχε προηγηθεί και η πρώτη συγκέντρωση με φίλους που είχε διοργανώσει η Μάχη Σιώρου σε γνωστό στέκι της Πάτρας, παρουσία του Κώστα Σβόλη, ο οποίος στάθηκε στην πολυσυλλεκτικότητα και στο οικογενειακό κλίμα του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη», απευθύνοντας ταυτόχρονα προσκλητήριο σε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν διάθεση προσφοράς, ήθος και εντιμότητα, να ενισχύσουν την όλη προσπάθεια.

  

Ο αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς.

Κι έτσι θα συνεχιστεί έως το τέλος.

Από την κοινωνία για την κοινωνία! Bottom Up!