Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η νέα συγκέντρωση του Χάρη Ανδρεόπουλου – Φωτογραφίες

Η «Πάτρα Ενωμένη» θα είναι η επόμενη Δημοτική Αρχή της πόλης μας. Αυτό ήταν το μήνυμα που εστάλη κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποίησε ο υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος Χάρης Ανδρεόπουλος στο κατάστημα «Μήλα μου» στην οδό Ελληνος Στρατιώτου και Κύπρου.

«Παρών» φυσικά ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης και δεκάδες φίλοι και υποστηρικτές της παράταξης, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη συνεχώς αυξανόμενη δυναμική της «Πάτρα Ενωμένη». Ο πολυσυλλεκτικός συνδυασμός αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για να επιτευχθεί η πολυπόθητη αλλαγή σελίδας στη Δημοτική Αρχή της Πάτρας, ενώ η παρουσία νέων ανθρώπων όπως ο Χάρης Ανδρεόπουλος δείχνει το μέλλον.

Ο Κώστας Σβόλης αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους πατρινούς, ανεξαρτήτως ιδεολογίας, να στηρίξουν την προσπάθεια, ενώ ο Χάρης Ανδρεόπουλος μίλησε για το όραμά του για την πόλη μας.

Παρόντες στην εκδήλωση και ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκος Καραχάλιος, Χάρης Τσίτσικας και Τάκης Αντωνόπουλος. Οι υπέροχες φωτογραφίες είναι της Σίσσυ Κρανίδη.