Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση της Αναστασίας Βυθούλκα – Φωτογραφίες

Η «Πάτρα Ενωμένη» είναι παντού, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε συνοικία, σε κάθε διαμέρισμα της πόλης μας κι αυτό το αποδεικνύουν και οι συγκεντρώσεις των υποψηφίων μας, οι οποίες είναι συνεχείς και γνωρίζουν την επιδοκιμασία, τη θέρμη και το αγκάλιασμα από όλους τους πολίτες.

Σειρά αυτήν τη φορά πήρε η υποψήφια διαμερισματική σύμβουλος Αναστασία Βυθούλκα, η οποία διοργάνωσε συγκέντρωση στους Μύλους (Μπεγουλάκι). Το «παρών» έδωσαν υποστηρικτές της ίδιας και του συνδυασμού μας και φυσικά ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης, ο οποίος ανέλυσε το πρόγραμμα και τους στόχους της «Πάτρα Ενωμένη», απευθύνοντας, παράλληλα, κι ένα κάλεσμα συστράτευσης, συνέργειας και αγωνιστικότητας, προκειμένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη αλλαγή σελίδας σε επίπεδο Δημοτικής Αρχής στην πόλη μας.

Παρόντες στη συγκέντρωση ήταν και άλλοι υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, όπως οι Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος και Παντελής Πεφάνης, με την παρουσία τους να αποδεικνύει το πνεύμα συνεργασίας και ομόνοιας στις τάξεις του συνδυασμού μας.