Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση της Δήμητρας Σγούρα – Φωτογραφίες

Η «Πάτρα Ενωμένη» βρίσκεται παντού, σε κάθε συνοικία, σε κάθε γειτονιά της πόλης μας! Οι περιοδείες και οι συγκεντρώσεις των υποψηφίων μας είναι συνεχείς και όλα τα μέλη της παράταξής μας βρίσκονται μέσα στην κοινωνία.

Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Δήμητρας Σγούρα να διοργανώσει τη δική της συγκέντρωση στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πράτσικα, παρουσία πολλών φίλων και υποστηρικτών της, αλλά και του υποψηφίου Δημάρχου της Πάτρας, Κώστα Σβόλη, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και τους στόχους της παράταξης, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους πατρινούς ανεξαρτήτως πολιτικής αφετηρίας να στηρίξουν την καινούργια προσπάθεια προκειμένου να βγει κάτι καλό για την πόλη μας.

Από την πλευρά της, η Δήμητρα Σγούρα ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και δεσμεύθηκε να τα δώσει όλα για τη νίκη της «Πάτρα Ενωμένη» στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. παρόντες, μεταξύ άλλων, και οι υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι Νίκος Τσεκούρας και Γιώτα Αγγελοπούλου, γεγονός που αποτυπώνει και το κλίμα ενότητας που επικρατεί στον συνδυασμό μας. Το «παρών» έδωσε και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τάκης Αντωνόπουλος.