Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση της Εύας Παπαγεωργίου-Τερζή – Φωτογραφίες

Η δυναμική της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» δεν φαίνεται μόνο από την εμπιστοσύνη του κυβερνώντος κόμματος στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου της Πάτρας Κώστα Σβόλη, ούτε μόνο από το άρτιο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα που έχει ήδη παρουσιαστεί στους πολίτες.

Η μεγάλη δύναμη του συνδυασμού είναι τα ίδια τα μέλη του τα οποία ανοίγονται καθημερινά μέσα στην κοινωνία και διευρύνουν συνεχώς τους υποστηρικτές του εγχειρήματος για αλλαγή σελίδας στον Δήμο μας με την έλευση νέων, άφθαρτων και καθαρών προσώπων στο τιμόνι της πόλης.

Οι περιοδείες των υποψηφίων μας στις γειτονιές και τις συνοικίες της Πάτρας έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον Κώστα Σβόλη να δίνει «παρών» στο πλευρό όλων των μελών της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη».

Αυτό συνέβη και με τη συγκέντρωση που διοργάνωσε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Εύα Παπαγεωργίου-Τερζή, με τα μηνύματα που πήραν οι προσκαλεσμένοι της να είναι άκρως θετικά. Ο Κώστας Σβόλης ανέπτυξε το πλάνο του και τις ιδέες του για την Πάτρα και τα αισθήματα που κυριάρχησαν στη διάρκεια της συγκέντρωσης ήταν εκείνα της ικανοποίησης, της σύμπλευσης και της αισιοδοξίας.

Ο αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς.

Κι έτσι θα συνεχιστεί έως το τέλος.

Από την κοινωνία για την κοινωνία! Bottom Up!