Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση της Λίνας Οικονόμου – Φωτογραφίες

Ο αγώνας για μια Πάτρα σύγχρονη, ασφαλής και καθαρή έχει ήδη ξεκινήσει και οι υποψήφιοι της δημοτικής μας παράταξης συνεχίζουν τις περιοδείες τους και τις συναντήσεις τους με τους δημότες.

Σειρά είχε η Λίνα Οικονόμου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος της «Πάτρα Ενωμένη», η οποία διοργάνωσε μια πολύ όμορφη συγκέντρωση στην οικία της στα Αραχωβίτικα.

Προσκεκλημένος φυσικά ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης, ο οποίος μίλησε στους καλεσμένους της Λίνας Οικονόμου για το πρόγραμμα και τους στόχους τόσο του ίδιου, όσο και γενικότερα της παράταξης, μεταφέροντας το μήνυμα της νίκης ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Ο Κώστας Σβόλης αναφέρθηκε στον ωραίο κι έντιμο αγώνα του συνδυασμού του που πολύ σύντομα θα αγγίξει τους 300 υποψηφίους (!), ενώ επανέλαβε για μια ακόμη φορά το μήνυμα περί ενότητας, συνεργιών και επικράτησης της κοινής λογικής σε ό,τι αφορά την επόμενη ημέρα της πόλης μας.

Ενδεικτικό, μάλιστα, του ενωτικού κλίματος που επικρατεί στην παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» είναι και το γεγονός ότι στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν και συνυποψήφιοι της Λίνας Οικονόμου, όπως οι Μάχη Σιώρου, Γιάννης Μάνος, Σπύρος Γκοργκόλης, Ανδρέας Ζάγκλα και Βάσω Παναγοπούλου. Αυτό δείχνει πολλά για το ότι η «Πάτρα Ενωμένη» είναι μια γροθιά.

Από την πλευρά της, η Λίνα Οικονόμου ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους της για την αγάπη και τη στήριξή τους και δεσμεύτηκε ότι θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για μια καλύτερη Πάτρα.

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι Αντιπεριφερειάρχες Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος και Συντονισμού, Διοίκησης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Τάκης Παπαδόπουλος και οι συνυποψήφιοί τους στον συνδυασμό «Μπροστά για όλους» Τάκης Αντωνόπουλος, Γεωργία Ντάτσικα και Ολγα Λέων.