Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση της Μάχης Σιώρου – Φωτογραφίες

«Πλημμύρισε» με κόσμο το Σάββατο 16/9 το ξενοδοχείο «Αστήρ» για τη Μάχη Σιώρου, σε μία συγκέντρωση που θύμιζε άλλες εποχές, αλλά και που ταυτόχρονα ήταν και πολύ διαφορετική από τις κλασικές προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Κατ΄ αρχήν, μπορεί η αίθουσα του ξενοδοχείου να γέμισε ασφυκτικά, όμως όσοι βρέθηκαν εκεί, ήταν απλοί φίλοι της Μάχης, άνθρωποι που τη γνωρίζουν και την εκτιμούν από την πολυετή δουλειά και προσφορά της στον πολιτικό και κοινωνικό στίβο, όχι τόσο στην «πρώτη γραμμή», αλλά ως πολύτιμη συνεργάτιδα βουλευτών και υπουργών.

Επειτα, ναι μεν τη συγκέντρωση τη διοργάνωσε η Μάχη ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» του Κώστα Σβόλη, πλην όμως η ίδια μίλησε λίγο, αφού περισσότερο θέλησαν να μιλήσουν οι άλλοι για εκείνη.

Συγκεκριμένα, για τη Μάχη Σιώρου, ως στενή του συνεργάτιδα, μίλησε ο βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης, μίλησε για «τη Μάχη που… μάχεται τώρα για την πόλη μας». Ακόμα, η Τασία Μανωλοπούλου, με το δικό της, ευθύβολα ανθρωποκεντρικό ύφος, περιέγραψε τη Μάχη ως άνθρωπο, ενώ για την επί δεκαετίες φίλη και συναγωνίστριά τους, μίλησαν επίσης, η Αρίστη Ιγγλέση και ο Τρύφωνας Παχής.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος ήταν συγκινημένη από αυτήν τη μεγάλη παρέα και τις τόσες όμορφες κουβέντες που άκουσε, ευχαρίστησε τους πάντες και τόνισε πως η απόφασή της να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, εκπορεύθηκε από την ανάγκη να αλλάξει το «πρόσωπο» της Πάτρας προς το καλύτερο και μαζί με την πόλη, τη ζωή των φίλων και των συμπολιτών της. «Το κάνω με πολύ αγάπη και πείσμα, όπως έκανα πάντα στη ζωή μου. Και το κάνω με πολλούς αγαπημένους φίλους σαν κι εσάς που είστε τώρα εδώ. Γιατί όλοι έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που ξέρουν τι σημαίνει Πάτρα και έχουν όρεξη να δουλέψουν για την Πάτρα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μάχη Σιώρου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος Σοφία Καυκοπούλου.