Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση της Μαρίας Αβραμοπούλου – Φωτογραφίες

Το μήνυμα της νίκης της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, εστάλη την Τρίτη 12/9 και από την Οβρυά και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης της υποψήφιας τοπικής συμβούλου Μαρίας Αβραμοπούλου.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κατάστημα «Tropikana», εκεί όπου άπαντες ευχήθηκαν καλή επιτυχία τόσο στη Μαρία Αβραμοπούλου, όσο και στον υποψήφιο Δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Σβόλη, ο οποίος έδωσε «παρών, μιλώντας στους φίλους της παράταξης για το πρόγραμμα της «Πάτρα Ενωμένη» και κυρίως για το όραμα του ίδιου και των συνεργατών του για την Πάτρα της νέας εποχής.

            

Η οικοδέσποινα δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή της για την επιτυχία της συγκέντρωσης και δεσμεύτηκε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για τη νίκη της «Πάτρα Ενωμένη». Το «παρών»στη συγκέντρωση έδωσαν και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, με τις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε να αποτυπώνουν πλήρως το οικογενειακό κλίμα και το πνεύμα ενότητας που επικρατούν στις τάξεις της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη». «Παρών» στη συγκέντρωση έδωσε και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τάκης Αντωνόπουλος.