Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση της Μαρίας Γκιόκα – Φωτογραφίες

Ηχηρό μήνυμα νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου εστάλη κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που διοργάνωσε η Μαρία Γκιόκα, υποψήφια διαμερισματική σύμβουλος στο Αρκτικό Διαμέρισμα του Δήμου Πατρέων με τον συνδυασμό της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη».

Η ίδια μίλησε στους προσκεκλημένους της για την ανάγκη να υπάρξει μια νέα Δημοτική Αρχή στην πόλη μας υπό τον Κώστα Σβόλη, προκειμένου η Πάτρα να προχωρήσει με αισιοδοξία στο μέλλον.

 

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας αναφέρθηκε στο πρόγραμμά του και στις ιδέες τους, ασκώντας, παράλληλα, κριτική στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή κι απευθύνοντας προσκλητήριο σε όλους τους πατρινούς να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη», η οποία θα είναι στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών, εκεί όπου θα φτάσει στη μεγάλη νίκη.

Το «παρών» έδωσαν και ο ιδρυτής και πρώην επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Νίκος Παπαδημάτος, πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Κουνάβης, αλλά και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μπροστά για όλους», Αννα Μαστοράκου.