Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση της Μαρίας Μαυροειδή-Παπαηλιού – Φωτογραφίες

Το ηλιοβασίλεμα στον Πατραϊκό κόλπο από τον χώρο δεξιώσεων της «Ιφιγένειας» στο Καστρίτσι αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή για τη συγκέντρωση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Μαρίας Μαυροειδή-Παπαηλιού.

Το μενού περιελάμβανε ανάλυση του προγράμματος και των στόχων της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», παρουσία του υποψηφίου Δημάρχου της Πάτρας Κώστα Σβόλη και πλήθους κόσμου, ενώ εστάλη ηχηρό μήνυμα νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Η οικοδέσποινα ευχαρίστησε τους φίλους και τους υποστηρικτές της ίδιας και της παράταξής της και στάθηκε στην ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα για την πόλη μας.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σβόλης μίλησε για το όραμά του για την Πάτρα και κάλεσε όλους τους πατρινούς, ανεξαρτήτως πολιτικής αφετηρίας και ιδεολογικού χρωματισμού να στηρίξουν την προσπάθεια του συνδυασμού του, που ήδη ξεπέρασε τους 300 υποψηφίους.

Ανάμεσα στον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου Περικλής Δουζδαμπάνης και πάρα πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, όπως οι Καλλιόπη Γιαννιού-Διαμαντοπούλου, Νίκος Φράγκος, Δημήτρης Καραϊσκος, Αλίν Μποναμί, Κατερίνα Γεωργάκη-Μαυροειδή, Νίκος Τσάμης, Ιωάννα Δροσοπούλου και Κωνσταντίνος Σακελλαρόπουλος.

Για μια ακόμη φορά διαφάνηκε το ρεύμα νίκης που έχει η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη», αλλά και το κλίμα ενότητας που επικρατεί στον συνδυασμό.