Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση της Μαρίας Οκτάρα – Φωτογραφίες

Δεν υπάρχει συνοικία και διαμέρισμα της Πάτρας που να μην έχει δυναμική παρουσία ο συνδυασμός μας. Οι υποψήφιοί μας βρίσκονται σε κάθε γωνιά της πόλης μας και προωθούν το πρόγραμμα της «Πάτρα Ενωμένη», ενημερώνοντας τους πολίτες, οι οποίοι αγκαλιάζουν καθημερινά ολοένα και περισσότερο την προσπάθειά μας.

Σειρά αυτήν τη φορά είχε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαρία Οκτάρα, η οποία πραγματοποίησε συγκέντρωση στην πατρική της κατοικία στην Κρήνη, παρουσία φυσικά του υποψηφίου Δημάρχου της Πάτρας Κώστα Σβόλη. Ο τελευταίος μίλησε στους καλεσμένους της Μαρίας Οκτάρα για το πρόγραμμα και τους στόχου του συνδυασμού, προτρέποντας, παράλληλα, άπαντες να μεταφέρουν τις ιδέες της «Πάτρα Ενωμένη» στους συγγενείς, στους γείτονες και στους φίλους τους.

Το «παρών» έδωσαν υποψήφιοι δημοτικοί, διαμερισματικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» και συγκεκριμένα οι Γιάννης Μανέτας, Ιωάννα Αγγελοπούλου, Γιώργος Τζουραμάνης, Νίκος Τσεκούρας, Φώτης Παντελής, Ανδρέας Ζάγκλας και Γεώργιος Κουκής, κάτοικοι της Κρήνης, καθώς και συγγενείς και φίλοι από διάφορες περιοχές του Δήμου της Πάτρας.

«Ενημερωθήκαμε και ενημερώσαμε με τη σειρά μας για τα προβλήματα που μαστίζουν τα τελευταία 9 χρόνια την πόλη μας, για τα οποία η νυν Δημοτική Αρχή αδυνατεί ή δεν θέλει να δώσει λύση», δήλωσε η Μαρία Οκτάρα και πρόσθεσε: «Μέσα από έναν υγιή διάλογο, αναλύθηκαν τα προβλήματα και κατατέθηκαν προτάσεις για την αντιμετώπισή τους, οι οποίες θα βοηθήσουν να γίνει η πόλη μας πιο ανθρώπινη, πιο λειτουργική και πιο βιώσιμη. Μαζί μπορούμε να κάνουμε την Πάτρα μας, μια πόλη-πρότυπο, αρκεί να το θελήσουμε».