Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση της Νίκης Καρασκούτη – Φωτογραφίες

Ούτε λεπτό δεν αφήνει η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» να πάει χαμένο στον αγώνα για την πολυπόθητη αλλαγή σελίδας στη Δημοτική Αρχή της πόλης μας. Οι συγκεντρώσεις και οι περιοδείες των υποψηφίων μας είναι συνεχείς, με το μήνυμα της νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου να μεταφέρεται σε κάθε γωνιά της Πάτρας.

Σειρά πήρε η υποψήφια διαμερισματική σύμβουλος Νίκη Καρασκούτη, η οποία διοργάνωσε συγκέντρωση στο καφέ-μπαρ «Ελέφαντας» στον Καστελλόκαμπο, παρουσία δεκάδων φίλων και υποστηρικτών της ίδιας και του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη».

Φυσικά το «παρών» έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης, ο οποίος μίλησε για το πρόγραμμα και τους στόχους της «Πάτρα Ενωμένη», απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους πατρινούς, από όποιον χώρο κι αν προέρχονται, για να στηρίξουν την προσπάθεια που θα οδηγήσει την πόλη μας σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και ευημερίας.

Να σημειωθεί ότι στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μανέτας και Σταύρος Γεράνιος, αποδεικνύοντας έτσι το κλίμα ομοψυχίας και αλληλοστήριξης που επικρατεί στην «Πάτρα Ενωμενη».

Παρόντες στην εκδήλωση και ο Βοηθός Περιφερειάρχη κι εκ νέου υποψήφιος Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο της Νίκης Καρασκούτη, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αγγελική Κολλυροπούλου και δεκάδες φίλοι της «Πάτρα Ενωμένη».