Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση της Σοφίας Λεβεντέλη – Φωτογραφίες

Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» βρίσκεται στην τελική ευθεία για να αναλάβει τη Δημοτική Αρχή της πόλης μας μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και οι συγκεντρώσεις των υποψηφίων μας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Σοφίας Λεβεντέλη να διοργανώσει μια απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 16/9 στο καφέ «Mosaic» στον πεζόδρομο της Παντανάσσης και Μαιζώνος.

Το «παρών» έδωσαν δεκάδες φίλοι της γνωστής παιδιάτρου και φυσικά υποστηρικτές της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» και φυσικά οι οικογένειες που της εμπιστεύονται τα παιδιά τους, έφηβοι και νεαρές κοπέλες που τους είχε ασθενείς όταν ήταν παιδιά, αλλά και συνάδελφοι γιατροί.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης δεν θα μπορούσε να απουσιάσει, μιλώντας στους παρεβρισκόμενους για το πρόγραμμα της «Πάτρα Ενωμένη» και για το όραμά του για την Πάτρα του μέλλοντος. Παρόντες και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και η διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Ασπασία Ρηγοπούλου.

Ο κόσμος ήταν τόσο πολύς (ξεπέρασε τα 200 άτομα!) που γέμισε και ο κήπος του γνωστού καφέ, αλλά και ο πεζόδρομος της Παντανάσσης. Ενα ακόμη σημάδι για τη γεωμετρική άνοδο της απήχησης της παράταξής μας! Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι εντυπωσιακές και μιλούν από μόνες τους!