Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση του Χάρη Ανδρεόπουλου – Φωτογραφίες

Μια πολύ ωραία βραδιά διοργάνωσε ο υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Χάρης Ανδρεόπουλος στο πλαίσιο των συναντήσεων των υποψηφίων του συνδυασμού ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίας Λαύρας και στη διάρκειά της οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα της «Πάτρα Ενωμένη», τόσο από τον ίδιον τον οικοδεσπότη της εκδήλωσης, όσο και από τον υποψήφιο Δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Σβόλη, ο οποίος έδωσε «παρών» και έστειλε το σύνθημα νίκης στην προσεχή κάλπη.

Παρόντες, επίσης, πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι της «Πάτρα Ενωμένη», όπως οι Γιώργος Μαντζουράνης, Δημήτρης Σακελλαρόπουλος, Σταύρος Γεράνιος, Γιώτα Αγγελοπούλου και Ηλίας Χαντζής, μεταφέροντας το μήνυμα ομόνοιας της παράταξης.

Παράλληλα, το «παρών» έδωσαν και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αννα Μαστοράκου και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Τάκης Αντωνόπουλος και Νίκος Καραχάλιος, το στέλεχος της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ Γιάννης Κουλούρης, κ.ά. Ακολουθεί φωτογραφικό αφιέρωμα από τη Σίσυ Κρανίδη.