Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση του Χρήστου Μπακαλάρου – Φωτογραφίες

Πλημμύρισε από κόσμο το Crab Coffee Bar στην πλατεία Γεωργίου Α΄ της Πάτρας από φίλους του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Χρήστου Μπακαλάρου και της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη. Ο κόσμος έδειξε την αγάπη του και τη στήριξή του, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα νίκης ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης απηύθυνε γενικό προσκλητήριο προς όλους τους πατρινούς, ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης ή ιδεολογικής αφετηρίας, να συστρατευθούν στην προσπάθεια για την αναγέννηση της Πάτρας.

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Χρήστος Μπακαλάρος ευχαρίστησε όλους όσοι έδωσαν «παρών» στην εκδήλωση και δήλωσε τα εξής: «Αυτό που μας ενώνει με τον Κώστα Σβόλη είναι η κοινή μας βούληση να πάμε την πόλη μπροστά. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας παραμερίζοντας κομματικές «ταυτότητες» και βάζοντας πάνω από όλα το όραμά μας για μια πόλη καλύτερη. Την άλλη Κυριακή 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για Δήμαρχο της Πάτρας έναν άνθρωπο με ήθος, εντιμότητα και όραμα για την Πάτρα. Ψηφίζουμε «Πάτρα Ενωμένη», μια παράταξη που ενώνει ανθρώπους με διάθεση για προσφορά, πέρα και πάνω από διαχωριστικές γραμμές, προκειμένου να ξεφύγουμε από τη μιζέρια, την απαξίωση, το τέλμα. Με τη συνέργεια όλων μας, και μέσω της πολυσυλλεκτικότητας του ψηφοδελτίου του Κώστα Σβόλη ανοίγεται η μεγάλη ευκαιρία για την πόλη μας ν’ απαγκιστρωθεί απ’ τη σημερινή καθήλωση. Μια ευκαιρία που δεν θα πρέπει να πάει χαμένη. Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας! Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε Πάτρα Ενωμένη!».

Και κάτι τελευταίο: Η παρουσία στην εκδήλωση ανθρώπων όπως ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Χριστόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος Αλέξης Σκαρμέας επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Χρήστου Μπακαλάρου για το ενωτικό κάλεσμα της «Πάτρα Ενωμένη» και την πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού.

Η 8η Οκτωβρίου θα είναι μια ημέρα νίκης για την «Πάτρα Ενωμένη», για τον Κώστα Σβόλη, μα πάνω από όλα για όλους τους πατρινούς!