Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση του Γιάννη Μάνου – Φωτογραφίες

Τα Αραχωβίτικα ψηφίζουν «Πάτρα Ενωμένη», ψηφίζουν Κώστα Σβόλη! Αυτό ήταν το μήνυμα που εστάλη κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης πολιτών και υποστηρικτών της παράταξης που διοργάνωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μάνος στο καφέ «Αιώρα».

Στη διάρκεια της συνάντησης αποτυπώθηκε για μια ακόμη φορά και μάλιστα με τον πλέον περίτρανο τρόπο, η δυναμική της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», η οποία κερδίζει καθημερινά ολοένα και περισσότερους φίλους ανεξαρτήτως πολιτικών αφετηριών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης μίλησε με τον κόσμο που τον υποδέχθηκε με μεγάλη θέρμη, ανέπτυξε το πρόγραμμα της παράταξης και μίλησε για το όραμά του για τον Δήμο, ενώ παράλληλα κατέγραψε όλα τα αιτήματα των πολιτών, δεσμευόμενος να προωθήσει και τις ανάλογες λύσεις όταν αναλάβει μετά τις 8 Οκτωβρίου τη δημοτική αρχή της πόλης.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μάνος ευχαρίστησε τον κόσμο για τη θερμή παρουσία του και φυσικά  και το κατάστημα «Αιώρα» για τη φιλοξενία και δήλωσε τη σιγουριά του για τη νίκη της «Πάτρα Ενωμένη» στις προσεχείς εκλογές.

Ο αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς.

Κι έτσι θα συνεχιστεί έως το τέλος.

Από την κοινωνία για την κοινωνία! Bottom Up!