Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση του Κωνσταντίνου Λοτσάρη – Φωτογραφίες

Ο Κώστας Σβόλης θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος της Πάτρας. Αυτό ήταν το ηχηρό μήνυμα που εστάλη κατά τη διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωσης του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Κωνσταντίνου Λοτσάρη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο restaurant-bar «La Lila» στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, παρουσία πλήθους κόσμου που δήλωσε την ξεκάθαρη στήριξή του στην «Πάτρα Ενωμένη».

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας, ο πολιτευτής του κόμματος Γιώργος Τσίρης, ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΔΕ, Βοηθός Περιφερειάρχη κι εκ νέου υποψήφιος Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο Τάκης Αντωνόπουλος με διπλή ιδιότητα, εκείνην του εκπροσώπου της Υφυπουργού Μεταφόρων και Υποδομών Χριστίνας Αλεξοπούλου (από το γραφείο της παρέστη και ο Αντώνης Αγραπίδης) και του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου και οι επίσης υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αγγελική Κολλυροπούλου, Νίκος Καραχάλιος και Δημήτρης Γκαβέρας. Παράλληλα, το «παρών έδωσαν ο διοικητής του Νοσοκομείου «Ο Αγιος Ανδρέας» Ηλίας Θεοδωρόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠΑ Παναγιώτης Αναστασόπουλος, η πρώην πολιτευτής Έλενα Κονιδάρη, ο γνωστός καρδιολόγος και πρώην καθηγητής καρδιολογίας Νίκος Κούνης, ο μαθηματικός και ιδιοκτήτης των γνωστών φροντιστηρίων ΚΑΠΑ Χρήστος Καφέζας, ο Νίκος Λοτσάρης από το ζαχαροπλαστείο «Λοτσάρης»), γνωστοί επιχειρηματίες και επαγγελματίες στην τοπική κοινωνία και φυσικά πολλοί συνυποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι της Πάτρα Ενωμένη], γεγονός που φανερώνει για μια ακόμη φορά το «οικογενειακό κλίμα στις τάξεις του συνδυασμού.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην βουλευτής Αχαϊας Αγγελος Τσιγκρής και οι Αντιπεριφερειάρχες Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος και Οικονομικών Ανδρέας Φίλιας, που απουσίαζαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, επικοινώνησαν με τον Κώστα Λοτσάρη και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.