Συναντήσεις υποψηφίων μας: Η συγκέντρωση του Κωνσταντίνου Σκιαδά – Φωτογραφίες

«Πλημμύρισε» με κόσμο το γνωστό στέκι του Τάκη Παπαχριστόπουλου στην οδό Αγίου Νικολάου της Πάτρας από τη συγκέντρωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Σκιαδάς. Το κλίμα ήταν οικογενειακό και το πνεύμα της νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου κυριαρχούσε στην ατμόσφαιρα, με τη συμμετοχή του κόσμου να ξεπερνάει κάθε προσδοκία.

Φυσικά το «παρών» έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κωνσταντίνο Σκιαδά, ενώ αναφέρθηκε και στο όραμα του ίδιου και της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» για την Πάτρα της επόμενης 5ετίας.

Παρόντες και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί μας σύμβουλοι, όπως οι Μάχη Σιώρου, Νίκος Σταματόπουλος, Ιωάννα Αγγελάτου, Χάρης Ανδρεόπουλος, κ.ά., γεγονός που δείχνει το κλίμα ομόνοιας που δεσπόζει στις τάξεις της παράταξής μας. Η πορεία προς την αλλαγή στη Δημοτική Αρχή της Πάτρας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και κάθε ημέρα που περνάει η «Πάτρα Ενωμένη» κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους και ανθρώπους από όλους τους ιδεολογικοπολιτικούς χώρους και τους επαγγελματικούς κλάδους.